ATTIC HOUSE

  • borispol-vitalnya-1


Котедж у м. Бориспіль
Загальна площа 152 м²

Невеликий двоповерховий котедж у Київській області, м. Бориспіль. Площа 1-го поверху 86 м², площадь 2-го поверхуа 66 м².

На першому поверсі, крім передпокою та коридору, розташовані вітальня, гостьова кімната, санвузол, топкова, кухня. Другий поверх будинку - це мансардні приміщення і включає спальню, дві дитячі кімнати і санвузол.

Вітальня поєднана зі їдальнею і є транзитною зоною між кухнею і коридором. В обідній зоні передбачений великий стіл, у складеному стані розрахований на 6 місць, вбудована в нішу посудна шафа. Зона відпочинку традиційно з диваном та зоною ТБ. Як об'єкт для зонування передбачено камін, расположенный на наружной стене между двумя панорамными окнами. Преобладающий цвет стен в гостиной, это светло-серый, но декоративная стеновая панель активного красно- коричневого цвета с выраженной текстурой дерева. Следует отметить, что светло-серый  цвет для стен выбран для транзитных помещений, не разделенных между собой межкомнатными дверями, а это гостиная, кухня, коридор и прихожая. Стеновые панели выполнены из материала HPL в виде неправильных геометрических форм, которые расположены радиально.

Кухня оснащена островом з варильною поверхнею. Щоб не використовувати острівну витяжку, було прийнято рішення замінити її витяжкою, вбудованою у варильну. Основна частина кухні має лінійне планування, а як оздоблення фасаду використаний матеріал HPL сіро-коричневого кольору в комбінації з теплим білим. Вся звична побутова техніка, така як духова шафа, мікрохвильова піч, пароварка та кавоварка заховані за розстібними фасадами кухонних пеналів. Акцентом кухні, звичайно ж, служить острів і для збільшення його значущості стільниця та торці оздоблені натуральним мармуром.

У невеликій гостьовій кімнаті навмисно не використовувався темний колір, а лише світлі пастельні тони. Для надання фактурності стіни за узголів'ям дивана використовували 3D панель із прихованим декоративним підсвічуванням.

Спальні та дитячі кімнати виконані відповідно до вікових та гендерних побажань. В основному це використання кольорів за принципом споріднено-контрастного поєднання. Мансардна конструкція всього будинку вносила свої коригування і дизайн всіх кімнат на другому поверсі, в тому числі і в санвузлі. Цей факт, що в кожній кімнаті є фрагмент зовнішньої стіни зі скосом, потрібно було враховувати ще на стадії планувальних рішень.

Санвузол на другому поверсі оформлений із поєднанням мармуру та нашої улюбленої іспанської плитки Porcelanosa. Вставкою з натурального мармуру була обіграна зона умивальника та дзеркала, зробивши цю зону своєрідним композиційним центром. Так нам вдалося змінити візуальне сприйняття приміщення, так як у плані санвузол має витягнуте планування, що для санвузла не завжди виграшно.

 

Смотрите по теме:

Виктор и Ольга Цвиль

Оценить:
Не оченьТак себеСойдетХорошоСупер (Пока оценок нет)
Loading...

Залишити відповідь

Войти с помощью: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *