UGV 1

  • Дизайн офиса в современном стиле_1

Загальна площа 373 м²

Офісне приміщення, яке займає весь поверх будівлі, повністю займає компанія «Укргазвидобування» (структурний підрозділ компанії «Нафтогаз України»)

У технічному завданні, перед початком робіт над дизайн-проектом, була лише одна умова - зробити сучасний стильний офіс з вільним плануванням (open space). Ну, і хіба що, передбачити якнайбільше робочих місць для співробітників. Жодних інших умов чи побажань перед дизайн-студією не ставилося. Для замовників була цікава пропозиція від дизайнера. Початкове планування не відрізнялося оригінальністю, це був справжнісінький «офісний офіс», який був розділений стінами та коридорами на кабінети різного розміру та призначення.

У зв'язку зі специфікою роботи офісу, необхідність наявності у приміщенні ресепшен відпала. Проте, інші атрибути сучасного офісу, як, наприклад, кімната для переговорів, були необхідні. В результаті перепланування вийшов просторий офіс із вільним плануванням, але з організованими кількома відділами для груп співробітників. Як засоби для зонування на потрібні відділи була використана частина внутрішньої стіни і сама кімната для переговорів. Хоча офіс та open space, але в результаті було спроектовано 3 відділи для 37 співробітників, ізольований кабінет керівника, кімната для переговорів, приміщення для співробітників, яке включає вбиральню та невелику кухню, і звичайно ж просторий хол.

Хол, в який виходили два сходові марші та ліфти, було вирішено захистити від офісного приміщення скляними перегородками. Крім скла, для обробки використані HPL панелі, що добре зарекомендували себе. Панелі використовувалися для декоративної обшивки деяких стін кімнати для персоналу та переговорної кімнати (у житті їх часто називають акваріумами). А також для декоративних елементів стельових ніш у робочих залах. Між цими декоративними елементами було заховано світильники. Усі освітлювальні прилади, які були використані у проекті на основі LED освітлення.

Покриття для підлоги - це зносостійкий комерційний лінолеум. З використанням двох кольорів лінолеуму вдалося підтримати задумане зонування великого приміщення на кілька відділів. А також уникнути монолітної однотонної та нудної поверхні підлоги.

 

Смотрите по теме:

Виктор и Ольга Цвиль

Оценить:
Не оченьТак себеСойдетХорошоСупер (Пока оценок нет)
Loading...

Залишити відповідь

Войти с помощью: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *